Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

Η Σημασία Της Άφιξης Της Ροζ Ακτίνας Αυτής Της Πανσελήνου Στην Γαία...

Τετάρτη βράδυ, προς ξημερώματα Πέμπτης 11/5, στις 00:44, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού, θα ανακοινώσει με ηχηρό τρόπο, την άφιξη στην Γαία, της Ροζ Ακτίνας.

Κάτω από την εποπτεία, του Πλανητικού Λόγου, Γκαουτάμα Βούδα (Gautama Buddha), για πρώτη φορά, στην καταγεγραμμένη Ιστορία η Ροζ Ακτίνα, θα εισέλθει στον πυρήνα της Γαίας, και από εκεί θα ανακατανεμηθεί, στην επιφάνεια, με σκοπό την αφύπνιση, του κέντρου (chakra) της Καρδιάς της Ανθρωπότητας.

Κάθε χρόνο, αυτή η Πανσέληνος σηματοδοτεί, την περίοδο του Βεσάκ (Vesak / Vesākha) όπου γιορτάζεται η γέννηση, η Φώτιση και ο σαρκικός θάνατος του Δασκάλου αυτού, που άνοιξε τον δρόμο, της Εσωτερικής Αναγέννησης (Enlightenment), για ολόκληρη την Ανθρώπινη Φυλή. 


Αυτές τις μέρες, όλοι οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι, στους Υψηλούς Τόπους, αναβαθμίζουν τα αιθερικά τους σώματα και ανυψώνουν, τα συνειδησιακά τους επίπεδα, ενώ ταυτόχρονα αποστέλλουν ευλογίες, στη Γαία και τους κατοίκους της. 

Ο Διδάσκαλος Βούδας, έχει αναλάβει την θέση του επόπτη, της Πνευματικής μας εξέλιξης/ανέλιξης, κάτι που στην Πνευματική Ιεραρχία, ονομάζεται Πλανητικός Λόγος. 

Υπάρχουν 7 κύριες ακτίνες, με πολλές υπο-ακτίνες, όλες είναι εκπορεύσεις, της Πρωταρχικής Αιτίας και καθεμία αντιστοιχεί, σε κάποια μύηση και ανάλογη κατάσταση συνείδησης.

Η κρούση της Ροζ Ακτίνας, θα γίνει στο κέντρο της Καρδιάς, το οποίο παίζει μέγιστης σημασίας ρόλο, στην κρίσιμη φάση που βιώνουμε, σε αυτή την χρονική περίοδο, που διανύουμε... Κι αυτό επειδή, από αυτό το κέντρο θα επιστρέψει και θ`ανυψωθεί, η Θηλυκή Θεά / Ενέργεια / Δύναμη, που είχε εξοριστεί από τον πλανήτη, κατά την πτώση της Ατλαντίδας, και την εισβολή των επικυρίαρχων, που επέβαλλαν την σκοτεινή εποχή της πατριαρχίας, με όλα τα δεινά, που επακολούθησαν.

Το κάλεσμα σε ανταπόκριση, ισχύει για όλους... και όπως είναι φυσικό, αφορά περισσότερο, στις Γυναίκες που τώρα θα κληθούν, να αφομοιώσουν, το κύμα... όσο καλύτερα μπορούν, έτσι ώστε να αγκυροβοληθεί, στον Πλανήτη, η Θηλυκή Δύναμη. 


Αυτό, θα προετοιμάσει το έδαφος, για την μεγάλη ανατροπή, της πατριαρχίας, μετά την οποία... τίποτα, δεν θα μείνει το ίδιο, τίποτα... δεν θα μείνει, στην θέση του...

Το κύμα θα είναι ισχυρό και θα χρειαστεί προσοχή, καθώς η έλευσή του αποτελεί, ακόμα μια εμπειρία... χωρίς προηγούμενο, όπως συμβαίνει με όλα όσα βιώνουμε, αυτή την περίοδο. 


Το πιο σοβαρό ενδεχόμενο... είναι να βγουν στην επιφάνεια, όλα τα άλυτα σημεία, που παραμένουν σαν σκιές... στο συναισθηματικό μας σώμα, με σκοπό να τα δούμε, να τα κατανοήσουμε, να τα αποδεχθούμε, και να τα ενοποιήσουμε, στο σύνολο των εμπειριών μας... χωρίς να τα κρίνουμε, χωρίς να τα περάσουμε, μέσα από τα φίλτρα του μυαλού και τις δυαδικότητές του. 

Το πιο ουσιαστικό, είναι ότι αυτές οι σκιές, μπορεί να μην έχουν καμία σχέση, με τις μνήμες της παρούσης ενσάρκωσης, αλλά να προέρχονται, από προηγούμενες ενσαρκώσεις, που με την ώθηση που θα υποστούν, θ`ανέβουν ξαφνικά και απροειδοποίητα, στην επιφάνεια της συνείδησης.

Αυτό σημαίνει, ότι θα θυμηθείς έναν εαυτό σου (ή και πολλούς), που ο απόηχός του, η ηχώ του... βρίσκονταν πάντα μαζί σου, ως αποθηκευμένη πληροφορία, στο υποσυνείδητό σου... που κάποιες φορές, έκανε αισθητή την παρουσία του... μέσα σε όνειρα ή προβολές, και σε μπέρδευε... αφήνοντάς σε, με πολλά ερωτήματα.

Γι`αυτό και θέλει προσοχή, στην διαχείρισή του.

Αν έχεις θέσει, στο ψυχικό σου πρόγραμμα, την πρόκληση αυτή, τότε θα σου δοθούν τα κλειδιά, που χρειάζεσαι, την κατάλληλη στιγμή... Αν δεν την έχεις, τότε αφουγκράσου, τις ενεργειακές ποιότητες των ημερών, που θ`ακολουθήσουν... για να δεις, αν υπάρχει κάποιο μήνυμα, για σένα κάπου αφημένο.

Φρόντισε, τον εαυτό σου αυτές τις μέρες, ξεκούρασε το σώμα σου, κοιμήσου, όσο περισσότερο μπορείς, αν νιώσεις την ανάγκη, ο ύπνος βοηθάει πολύ, στην αφομοίωση των ενεργειών που δεχόμαστε... 

Γνωρίζω πόσο σοβαρό είναι το θέμα, που αφορά στο Κέντρο της Καρδιάς, και υπόσχομαι να γράψω, όσο το συντομότερο, ένα περιεκτικό άρθρο, με όλες τις απαραίτητες επεξηγήσεις και σχετικές πληροφορίες, που πρέπει να γνωρίζουμε όλοι... ακόμα κι όταν, δεν κατανοούμε πολλές, λίγες ή κάποιες από αυτές.

Να θυμάσαι ότι το σώμα σου, κάνει σε κυτταρικό επίπεδο, τεράστιες προσπάθειες για να συντονιστεί, με τα αλλεπάλληλα κύματα που δέχεται, γι`αυτό και οφείλεις, να το σέβεσαι και να του φέρεσαι ευγενικά και ήρεμα... χωρίς να το ζορίζεις, σε άνευ σημασίας και νοήματος συνθήκες.

Μείνε μακριά, από κάθε είδους αρνητικότητα, τα έχουμε ξαναπεί όλα αυτά... και θα τα λέμε συνέχεια, υπενθυμίζοντας... πόσο κρίσιμη, είναι αυτή η περίοδος, για την Ψυχική μας... αλλά και την Πλανητική εξέλιξη.

Σημασία έχει να εξοικειωθούμε, με τις έννοιες... και σιγά σιγά, αναπόφευκτα, ο καθένας θα βρει τον τρόπο του, να τις οικειοποιηθεί και να μάθει, να τις εφαρμόζει, όπου καλείται να το κάνει...

Όσο περισσότερο πλησιάζουμε, στην μεγάλη ανατροπή, τόσο πιο εντατικά θα είναι τα μαθήματα, που θα διδασκόμαστε... και όλο και πιο γρήγορα, θα καλούμαστε, να εξεταστούμε για ν`αποδείξουμε... που βρισκόμαστε... τι μένει ακόμα να μάθουμε, και να κάνουμε... έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι, ν`αναλάβουμε την αποστολή μας... και να διεκπεραιώσουμε, το ομαδικό έργο.
Αν συγκεντρωθείς και παρατηρήσεις προσεκτικά, θα αντιληφθείς, ότι ο χρόνος πλέον είναι, σαν να μην υπάρχει... καθώς όλα κινούνται, τόσο γρήγορα... και την ίδια στιγμή... τόσο αργά... που οι ιδιότητές του ακυρώνονται... και το μυαλό, αρχίζει ν`απελευθερώνεται, από τα δεσμά του, προσεγγίζοντας την ίδια "πραγματικότητα"... με έναν εντελώς, νέο τρόπο.

Προτείνω ανεπιφύλακτα, διαλογισμό και αυτοσυγκέντρωση, ως αντίδοτο στις εντάσεις των ημερών, όσο συχνότερα μπορείς... Ρέικι, καθαρισμός αύρας και κάθε είδους, ενεργειακές θεραπείες, ενισχύσεις και εξισορροπήσεις... πάντα βοηθούν, αλλά είναι στην ευχέρεια του καθένα, ν`αποφασίσει, τι χρειάζεται και τι θα προσφέρει, στον εαυτό του.

Μείνε, στο Κέντρο σου!


Κοίταζε τα πάντα, με τα μάτια του παρατηρητή... χωρίς να τα κρίνεις.

Αυτή η Μεταμόρφωση... θα σε απαλλάξει, από το παλιό σου δέρμα.


Πλησιάζουμε...
Καλή Δύναμη!!!