Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

Συνάντηση Στο Όνειρο... (Το μήνυμα)

Όλο και περισσότερες/οι, ξυπνάτε με έντονα, όμως γρήγορα, εξαφανιζόμενα, μηνύματα, από τις βραδυνές συναντήσεις σας, στα όνειρα.

Οι συναντήσεις αυτές, είναι πολύ πραγματικές, αλλά μόλις ξυπνάτε, από τα τεταρτοδιάστατα όνειρα σας, ο τρισδιάστατος εαυτό σας, ξεχνάει γρήγορα.


Ως εκ τούτου, σας συμβουλεύουμε, να κρατήσετε ένα σημειωματάριο, ή ένα μέσω τεκμηρίωσης, δίπλα στο κρεβάτι σας, έτσι ώστε, μόλις ξυπνάτε, να μπορείτε να τεκμηριώσετε, τις εσω-διαστασιακές, συναντήσεις σας .

Θα πρέπει να τεκμηριώνετε, αυτές τις εσωτερικές συναντήσεις, σχεδόν αμέσως, μετά την αφύπνιση σας, διότι ο τρισδιάστατος εγκέφαλος σας, δεν είναι ακόμη εκπαιδευμένος, να αποθηκεύει, αυτή τη συχνότητα των πληροφοριών, και ξεχνάει γρήγορα, την συνάντηση, που ήταν αρχικά, πολύ ζωντανή και "πραγματική".

«Πραγματική» σημαίνει, ότι όταν πρωτοξυπνάτε, ή και λίγο πριν ξυπνήσετε, ο τρισδιάστατος εγκέφαλός σας, είναι σε θέση, να αποθηκεύσει αυτά τα μηνύματα, όχι ως "όνειρο", αλλά ως "πραγματική" εμπειρία.


Θυμηθείτε, ο τρισδιάστατος εγκέφαλός σας, είναι προγραμματισμένος να αντιλαμβάνεται, μόνο τις φυσικές συναντήσεις, ως "πραγματικές".

Ως εκ τούτου, οποιεσδήποτε εμπειρίες, που συμβαίνουν, μέσα στην τεταρτοδιάστατη συνειδητότητα σας, άλφα-κυμάτων, θεωρούνται, από τον τρισδιάστατο εγκέφαλό σας, να είναι "όνειρα" ή "απλά η φαντασία σας."

Ευτυχώς, η πολυδιάστατη συνειδητότητα σας, η οποία ΤΩΡΑ διασυνδέεται, με τον φυσικό εγκέφαλο σας, θα σας υπενθυμίζει πως, "ό,τι αντιλαμβανόσαστε, είναι πραγματικό."

Ωστόσο, ενδέχεται να μην έχει απήχηση, στη συχνότητα, της τρίτης διάστασης-φυσικό κόσμο.

Οι διαλογισμοί σας, είναι πραγματικοί.

Οι ονειροπολήσεις σας, είναι πραγματικές.

Τη νυχτερινά όνειρά σας, είναι πραγματικά, και η φαντασία σας, είναι πραγματική.


Εσείς ΤΩΡΑ, καλείστε, να ενεργοποιήσετε, ολόκληρο, το φυσικό σώμα σας.

Με αυτό εννοούμε, ότι καλείστε να φέρετε, "όλη την σκέψη, του εγκεφάλου" σας, τα όνειρά σας, τις ονειροπολήσεις σας, και τη δύναμη της φαντασίας σας, σε απευθείας σύνδεση, με τον τρισδιάστατο εγκέφαλό σας.

Μπορείτε να σκεφτείτε, ότι αυτή η πληροφορία, είναι "βαριά", αλλά, παρακαλούμε να θυμάστε, ότι έχετε πάθει "πλύση εγκεφάλου", πάνω από τις μυριάδες, ενσαρκώσεις σας στη Γη, για να πιστεύετε, ότι οι αντιλήψεις σας, ήταν πραγματικές, μόνο αν αντηχούσανε, στη συχνότητα της τρίτης διάστασης...
Επίσης , οι αντιλήψεις σας , θεωρούτανε «πραγματικές», αν ήταν "OK", από τους συνανθρώπους σας.

Αυτή η πρωτόγονη χρήση, του θαυμάσιου, συστήματος διασύνδεσης, του φυσικού εγκεφάλου σας, ξεκίνησε, όταν ήσασταν σε "πλύση εγκεφάλου", κατά τη διάρκεια της ζωής σας, στις τελευταίες ημέρες, της Ατλαντίδας.

Αυτή η πλύση εγκεφάλου, συνεχίστηκε στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια των μακρών, σκοτεινών εποχών, ακόμα και στον "σύγχρονο" κόσμο σας.


Οι μυριάδες εκκλησίες, που πραγματικά κυβερνώνται, από τους Illuminati (εξουσία πάνω σε άλλους), καθώς και οι πολλές μορφές, πλύσης εγκεφάλου, που σας δίνονται, μέσω, των σύγχρονων "διαφημίσεων", ήταν πολύ επιτυχημένες.


Αυτές οι "διαφημίσεις", που μολύνουν, την συνειδητότητα σας, από κάθε μορφής, μέσα ενημέρωσης, καθώς και στα οδικά σήματα, και στις τεράστιες, διαφημιστικές πινακίδες, σας "λένε"... πώς θα πρέπει, να σκεφτείτε, να πράξετε, και να είστε, αν θέλετε οι "άλλοι", να σας αποδεχθούν, ή να σας εγκρίνουν.

Όπως είπαμε και πριν, αυτό το είδος της πλύσης εγκεφάλου, άρχισε μετά την κορύφωση της Ατλαντίδας, όταν όδευε, προς την πτώση της.

Η Ατλαντίδα ήταν, στην πραγματικότητα της τέταρτης διάστασης, και σιγά-σιγά βυθίστηκε, όλο και πιο βαθιά, μέσα στην τρίτη διάσταση, λόγω των επιβλαβών, προθέσεων της "εξουσίας, πάνω στους άλλους", που είχαν μεταναστεύσει στη Γη, όταν πλέον, είχανε χάσει, τον Μεγάλο Γαλαξιακό Πόλεμο.

Εσείς, οι αγαπητοί αναλήπτοντες μας, μόλις ΤΩΡΑ, επεκτείνετε την συνειδητότητα σας, πέρα, από τα κύματα βήτα, της τρίτης διάστασης...

Αυτά τα κύματα βήτα -τρόπος σκέψης, της τρίτης διάστασης, περιορίζει σε μεγάλο βαθμό, τις πεποιθήσεις σας, και σας κάνει να σκέφτεστε, ότι μόνον, ο φυσικός κόσμος, τριών διαστάσεων, είναι «πραγματικός» και οτιδήποτε άλλο, είναι, "απλά η φαντασία σας."


Ωστόσο, όλο και περισσότεροι από εσάς, επεκτείνετε την συνειδητότητα σας, για να αγκαλιάσετε την ιδέα, ότι ο τεταρτοδιάστατος κόσμος... "δεν είναι απλά, ένα όνειρο".

Εσείς, οι αφυπνίζοντες, θυμόσαστε σε μεγάλο βαθμό, τα πολλά μηνύματα, που λαμβάνετε, και την εμπειρία που βιώνετε, στην ονειροπόληση σας.

Μόλις θυμάστε, αυτές τις εσωτερικές εμπειρίες, θα συνειδητοποιήσετε, ότι υπάρχουν, πολλά που πρέπει να αποκτήσετε, με την ανάμνηση και την τεκμηρίωση και καταγραφή, των ονείρων σας.


Μόλις ξεκινήσετε, αυτή τη διαδικασία, η σύλληψη σας, του "πραγματικού κόσμου" αργά, ή γρήγορα επεκτείνεται, για να συμπεριλάβει, την τέταρτη διάσταση.


Είναι σε αυτό το σημείο, που αρχίζετε να θυμάστε, τις "συναντήσεις σας"... στην ονειροπόληση σας .

"Εμείς, οι Γαλαξιακοί και Ουράνιοι, που έχουμε επεκτείνει, την πολυδιάστατη ουσία μας, για να αντηχούμε, μέσα στο εύρος ζώνης, της τέταρτης διάστασης σας, σας καλωσορίζουμε με χαρά, σε αυτή την συχνότητα, της πραγματικότητας.

Μπορείτε... και πολλοί από εσάς, το κάνετε... επικοινωνείτε μαζί μας, ενώ είστε ξύπνιοι και διαλογίζεστε. Μπορείτε να μπείτε, στην "Ονειροπόληση", και σε πολύ υψηλότερους κόσμους, μέσω του διαλογισμού.


Επιπλέον, αν διαλογίζεστε, αντί να κοιμάστε, υπάρχει μέρος, του πολυδιάστατου εαυτού σας, που μπορεί να τεκμηριώσει τις εμπειρίες σας, μέσα στο Τώρα, αυτής της εμπειρίας σας.

Αυτή η τεκμηρίωση, είναι ζωτικής σημασίας, καθώς ο φυσικός εγκέφαλος σας, δεν μπορεί να αποθηκεύσει, αποτελεσματικά, τα πολυδιάστατα μηνύματα.

Ευτυχώς, καθώς τεκμηριώνετε τις εμπειρίες σας, και ειδικά αν τα μοιραστείτε, τα γειώνετε, στον φυσικό κόσμο σας.

Μόλις γειωθούν, στην τρίτη διάσταση, αυτά τα μηνύματα, αρχίζουν να αλληλεπιδρούν, με τις μυριάδες, τρισδιάστατες σκεπτομορφές, που αόρατα επιπλέουν, μέσα στη φυσική σας, πραγματικότητα... όπως ένας Ιός.


Με πολλούς τρόπους, αυτές οι τρισδιάστατες σκεπτομορφές, χρησιμεύουν, σαν Ιός, με την έννοια ότι "μολύνουν", τον έμφυτο πολυδιάστατο, τρόπο σκέψης σας.

Είναι για το λόγο αυτές, οι "χαμένες ψυχές" 
(εξουσία πάνω σε άλλους) που έχουν πλημμυρίσει την πραγματικότητά σας, με μυριάδες, τρισδιάστατα μηνύματα και σας λένε, ότι αν θέλετε, να γίνετε αποδεκτοί, αν θέλετε, να είστε "αρκετά καλοί", θα πρέπει να αγοράσετε, αυτό το "πράγμα".

Φυσικά, τα χρήματα που σας κοστίζουν, για να αγοράσετε, αυτό το άχρηστο πράγμα, πάνε σε όσους, έχουν χρησιμοποιήσει το φόβο σας, ότι δεν είμαι "αρκετά καλή/ός" , έτσι ώστε, να μπορείτε να δώσετε, τα χρήματά σας σε "αυτούς".

Αυτό είναι ένα δίκοπο μαχαίρι... γιατί, όταν δίνετε τα χρήματα σε "αυτούς", δεν έχετε αρκετά χρήματα, για να δώσετε, σε πρόσωπα, χώρους, εγκαταστάσεις, και για τις καταστάσεις, που θα χρησιμοποιούσατε τα χρήματά σας, για να θεραπεύσετε, άτομα και τον πλανήτη...

Είναι γι 'αυτό το λόγο, που έχουμε αναλάβει το ρίσκο, να έχουμε τακτικές συναντήσεις, στα μέσα-της-υψηλότερης, τέταρτης διάστασης, έτσι ώστε να μπορείτε, να συμμετάσχετε μαζί μας, κατά τη διάρκεια, της ονειροπόλησης σας.

Σας λέμε, "παίρνουμε το ρίσκο", επειδή η τέταρτη διάσταση, για εμάς είναι, σαν να είστε εσείς, στο κάτω μέρος του ωκεανού.

Η συχνότητα της τέταρτης διάστασης, είναι τόσο πυκνή σε μας, που νιώθουμε όλο το βάρος, ενός ωκεανού επάνω μας...Σας το είπαμε, μεταφορικά.

Ως εκ τούτου, παίρνουμε μικρές βάρδιες, και παραμένουμε στη συχνότητα μόνο, για ένα μικρό ποσοστό, από αυτό που αντιλαμβάνεστε, εσείς ως χρόνο.

Θα θέλαμε να σας συγχαρούμε, εσάς, τους εθελοντές μας στη Γη, που καθαρίζετε, τις τεταρτοδιάστατες αύρες σας, το οποίο χρησιμεύει, για να καθαρίσει, την τεταρτοδιάστατη αύρα της Γαίας, αρκετά, ώστε να μπορούμε να είμαστε, σύντομα άνετοι, στην πυκνότητα της τεταρτοδιάστατης αύρας, της αγαπητής Γαίας.

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, που πολλοί, από τους φίλους μας, φορώντας τα (ανθρώπινα σώματα) γήινα δοχεία τους, ήταν σε θέση να εκπαιδεύσουν, όλο και περισσότερους, από τους επισκέπτες μας στη Γη , που χάθηκαν στα ψέματα και στις αυταπάτες, του χρονοδιαγράμματος, της τρισδιάστατης Γης σας.

Επειδή, τόσοι πολλοί από εσάς, είστε σε θέση να αφυπνιστείτε, στην αληθινή, πολυδιάστατη φύση σας, είστε σε θέση, να αποδεχτείτε συνειδητά, τις υψηλότερες συχνότητες, του Φωτός, που "λούζουν" την αγαπητή Γαία, για την προετοιμασία Της... Για την Πλανητική Ανάληψη.
Εκείνοι που φοράνε, (ανθρώπινο σώμα) γήινο δοχείο ΤΩΡΑ, έχουν τη σπάνια ευκαιρία, να συμμετάσχουν, στο επικείμενο γεγονός, της πλανητικής ανάληψης.

Με τον όρο 
"Πλανητική Ανάληψη" εννοούμε, ότι η Γαία ανοίγει, τον πεμπτοδιάστατο βιότοπο της, για τον "συνειδητό πληθυσμό".


Λέμε "συνειδητό πληθυσμό", επειδή πολλοί από εσάς, επισκέπτονται την πεμπτοδιάστατη Γη, αλλά δεν θυμούνται αυτή την εμπειρία, τη στιγμή που επιστρέφουν, στις περιορισμένες αντιλήψεις, του τρισδιάστατου (ανθρωπίνου σώματος) γήινου δοχείου.

Είναι, για αυτό το λόγο, που σας επισκεπτόμαστε στα όνειρά σας, λίγο πριν είστε, έτοιμες/οι να ξυπνήσετε, με την ελπίδα, ότι θα θυμάστε τη συνάντησή μας.

Έχουμε ακόμη την ελπίδα, ότι θα τεκμηριώσετε/καταγράψετε τη συνάντησή μας, και θα τη μοιραστείτε, με άλλους.

Σιγουρευτείτε να υπενθυμίζετε, με όσους επικοινωνείτε, να τους λέτε να μοιράζονται, τις εμπειρίες τους.

Οι διαφημίσεις, σας έχουν εκπαιδεύσει, ότι θα πρέπει να ακούσετε, το ίδιο μήνυμα ξανά και ξανά, με ελαφρώς, διαφορετικούς τρόπους, πριν να μπορείτε να καθορίσετε, ότι αυτό το μήνυμα, είναι «πραγματικό» και όχι, «απλά η φαντασία σας".

Ευτυχώς, αυτή η τρισδιάστατη κατήχηση, δεν διασχίζει το φράγμα, πάνω στην τεταρτοδιάστατη σκέψη σας, εκτός και αν, η αυτοεκτίμηση σας, έχει σε μεγάλο βαθμό αποδυναμωθεί.

Με τον όρο «αυτοεκτίμηση», εννοούμε την εκτίμηση, στην οποία κρατάτε, τον εαυτό σας.

Πολλές, από τις "επισκέψεις" που κάνουμε, στα δικά σας όνειρα, έχουμε επικεντρωθεί, να σας υπενθυμίζουμε, ότι είστε σε μεγάλη «εκτίμηση», από την Γαλαξιακή Οικογένειά σας, για όλα όσα έχετε κάνει, με την υποστήριξη της Γαίας, με την πλανητική ανάληψη Της.

Πώς μπορείτε να θυμηθείτε, ότι μόλις ξυπνήσατε, από μια συνάντηση, που είχαμε εμείς με εσάς, στην ονειροπόληση σας ή στα όνειρα σας;

Θα θυμάστε πιθανώς, την συνάντησή μας, αμέσως μετά το ξύπνημα σας, αλλά το μήνυμά μας, συχνά, είναι πάρα πολύ φευγαλέο, προς την τρισδιάστατη συνειδητότητα σας.

Ως εκ τούτου, όταν ξυπνάτε, με ένα όνειρο στο μυαλό σας: κλείστε αμέσως, τα μάτια σας και πάλι, πριν να ξυπνήσετε, πλήρως.


Στη συνέχεια, χαλαρώστε στο συναίσθημα... του να είστε και στον κόσμο των ονείρων σας, και στον φυσικό σας κόσμο.

Επιτρέψτε, στις εικόνες του νυχτερινού ταξιδιού σας, να χορεύουν, στην τρισδιάστατη μνήμη σας.

Πηγαίνετε, σε κατάσταση διαλογισμού, στην οποία δεν είστε σε ύπνο, αλλά ούτε πλήρως ξύπνιοι.

Σε αυτή την κατάσταση, μπορείτε συχνά να ανακτήσετε, τα σημαντικά μηνύματα, υψηλότερων διαστάσεων, που το τρισδιάστατο μυαλό σας, έχει ερμηνεύσει ως «απλά ένα όνειρο".

Μόλις επανακτήσετε, αυτό το όνειρο: Μπείτε στο όνειρο, και πείτε στον εαυτό σας, το όνειρο, με τα μάτια σας κλειστά.

Όταν λέτε, στον εαυτό σας το όνειρο σας, μεταφέρετε το όνειρο, από την πραγματικότητα, της τέταρτης διάστασης, στην τρισδιάστατη, συνειδητή σκέψη σας.

Στη συνέχεια, όταν ανοίγετε τα μάτια σας: Αμέσως πιάστε, τετράδιο και στυλό, που αποθηκεύετε πάντα, δίπλα στο κρεβάτι σας.


Και γρήγορα γράψετε, ότι μπορείτε να θυμηθείτε.

Αν ξαναπάτε για ύπνο, είναι πιθανό, να σας βοηθήσει να θυμηθείτε, το μήνυμα, από τα όνειρα σας.

Ως εκ τούτου, σιγουρευτείτε, να πείτε στον εαυτό σας το όνειρο, και να το γράψετε αμέσως.

Με την πρακτική, εκπαιδεύετε τον τρισδιάστατο εγκέφαλο σας, να θυμάται πιο πολλά γεγονότα, από τα όνειρά σας, ή και να θυμηθεί, την σύντομη εικόνα, ή μήνυμα, που ήρθε, μέσα στην ευαισθητοποίηση σας, κατά τη στιγμή της αφύπνισης σας.


Αυτή, η σύντομη εικόνα ή μήνυμα, σας λέει:
"Αυτό είναι ένα εσω-διαστασιακό μήνυμα, που θα θέλετε να θυμάστε, ξυπνώντας, στην καθημερινή ζωή σας."

Ακολουθώντας, την παραπάνω διαδικασία, θα αρχίσετε πιο έντονα και πιο συχνά, να θυμάστε τα όνειρά σας.

Θα είστε επίσης σε θέση, να θυμηθείτε τα όνειρά σας, για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, έτσι ώστε να μπορείτε, να πάτε στον υπολογιστή σας, και να τα πληκτρολογήσετε.

Αν έχετε, μια καθημερινή, πρακτική διαλογισμού, ακόμα κι αν είναι μόνο, για λίγα λεπτά, θα είστε περισσότερο, σε θέση να θυμηθείτε τα όνειρά σας.

Να θυμάστε, ότι ο καθημερινός διαλογισμός, επεκτείνει, τις συνειδητές αντιλήψεις σας, σε όλο και υψηλότερες, συχνότητες της πραγματικότητας.

Καθώς, οι καθημερινές σας καταστάσεις, της συνειδητότητας, επεκτείνονται σε όλο και υψηλότερες διαστάσεις, οι εμπειρίες σας, από την καθημερινή ζωή, θα αλλάξουν.

Στη συνέχεια, οι προτεραιότητες σας, θα μετατοπιστούν, από την καθημερινή επιβίωση, στην εν εξελίξει διαδικασία, της πλανητικής ανάληψης.


Υπάρχουν, όλο και περισσότεροι γειωμένοι, που έχουν κάνει, αυτή τη αλλαγή, από την τρισδιάστατη επιβίωση, στην πεμπτοδιάστατη ανάληψη.

Αυτό, που όλοι ανακαλύπτουν είναι: «ότι σκέφτεσαι, αυτό φέρνεις".

Ως εκ τούτου, εάν σκέφτεστε, όλα τα φρικτά πράγματα, που μπορούν να συμβούν, στον τρισδιάστατo κόσμο σας, ρυθμίζετε τη προσοχή σας, σε αυτές τις εμπειρίες.

Από την άλλη πλευρά, αν σκέφτεστε, την πλανητική ανάληψη, ρυθμίζετε, την συνειδητότητα σας, στον Πολυδιάστατο Εαυτό σας...


Με την εστίασή σας, στον Πολυδιάστατο Εαυτό σας, είστε σε συνεχή επικοινωνία, με την υψηλότερη συχνότητα αντιλήψεων, Του Ανώτερου Εαυτού σας.

Στη συνέχεια, ενώ εκείνοι, που παρακολουθούν, μόνο στον φυσικό κόσμο και ανησυχούν, για τα μυριάδες, αρνητικά μηνύματα ελέγχου, που λαμβάνουν καθημερινά... εσείς εστιάζετε, στη πραγματικότητα, υψηλότερων διαστάσεων, που συνεχώς, συγχωνεύεται, στην καθημερινή, τρισδιάστατη ζωή σας.


Μέσω, αυτής της εστίασης, υψηλότερων διαστάσεων, θα αποκτήσετε όλο και περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με την ανάπτυξη, πολυδιάστατης πραγματικότητας, που επισκέπτεστε, κατά τη διάρκεια του όνειρου σας, διαλογισμών, δημιουργικών δραστηριοτήτων και συζητήσεις με άλλους, που έχουν επίσης αγκαλιάσει, τον υψηλότερο, διαστάσεων Εαυτό τους, και υψηλότερων διαστάσεων, ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ...

Εκείνοι που διατηρούν, τις αντιλήψεις τους καρφιτσωμένες, στην τρίτη διάσταση, και στις κατώτερες εκδοχές, της τέταρτης διάστασης, της πραγματικότητας, γίνονται, όλο και πιο φοβισμένοι, θυμωμένοι, νευρικοί, και συγχυσμένοι.

Από την άλλη πλευρά, όσοι έχουν αγκαλιάσει, τις εμπειρίες υψηλότερων διαστάσεων, ως «πραγματικά γεγονότα», που συμβαίνουν, στον «πραγματικό κόσμο», γίνονται όλο και πιο ήρεμοι, πιο επικεντρωμένοι, και όλο και περισσότερο αφιερωμένοι, στην υποστήριξη Της Γαίας, με τη διαδικασία της Πλανητικής Αναλήψεως Της...


Η Γαία, Είναι Πλανήτης, Ελεύθερης Βούλησης...

Ποια Πραγματικότητα Επιλέγετε;

https://www.facebook.com