Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2017

Όταν ο Ψευδής μας Εαυτός, συναντάει τον Αληθινό...

Συνειδητοποιώντας, στην εδώ πραγματικότητα, που βιώνουμε, ότι βρισκόμαστε ήδη, μέσα σε ένα όνειρο, μία ψευδαίσθηση... που όλα όσα, μας περιβάλλουν, είναι ένα ψέμα, νιώθουμε, στο εσώτερο, θεϊκό μας κομμάτι... ότι όλα αυτά, τελικά, είναι επιλογές, μιας θνητής, εξαπατημένης προσωπικότητας...

Όσο πλησιάζουμε, τον Αληθινό μας Εαυτό, νιώθουμε, με το εδώ, ψεύτικο κομμάτι, του εαυτού μας, πιο ξένοι από ποτέ...

"Ποια είναι αυτή, η εικόνα του εαυτού μου, που τα επιθυμούσε, όλα αυτά?" Αναρωτιέσαι... 

"Ποια είναι εκείνη, η ύπαρξη, που τα επέλεξε, με τόση επιμονή? ...Και τελικά, τα δημιούργησε?" Απορείς...

Είσαι, μία ψυχή αποπροσανατολισμένη, από τα γεννοφάσκια της...  που εξαπατήθηκε, από το matrix, ώστε να στρατολογηθεί, ως ένα κατευθυνόμενο, υποταγμένο ανθρωπάκι, να λειτουργεί, κατά το πλάνο, των Κυρίαρχων, αυτού του Εικονικού Κόσμου... 

Είσαι μία ακόμη, αναλώσιμη προσωπικότητα, από την μάζα... 


Ερχόμενοι εδώ,σε αυτόν τον τρισδιάστατο κόσμο, με σβησμένη μνήμη, βυθισμένοι μέσα στην λήθη... μας χειραγωγούν... μας ποτίζουν, μέχρι το μεδούλι, με ένα σωρό πλασματικές, πεποιθήσεις και κανόνες... και μας βάζουν, μέσα σε καλούπια υποταγής και εκμετάλλευσης - προς όφελός τους, πάντα - ώστε να τηρούμε, κατά γράμμα, δίχως αντίσταση... το Σχέδιο.

"Αγαλματάκια, αμίλητα, ακούνητα, αγέλαστα, μέρα ή νύχτα?"

(Σας θυμίζει κάτι, από τα παιχνίδια, που παίζαμε, μικρά στις γειτονιές?)

Με την διαφορά, ότι είμαστε ΚΑΙ υπνωτισμένα... και βαθιά νυχτωμένα.

Κοίτα γύρω σου... όλα όσα έχεις. σε αυτή την θνητή ζωή σου, τα επιθυμούσες πραγματικά, πιστεύεις ?

Πήγαινε στον καθρέπτη και κoιτάξου καλά... ποιος -α  νομίζεις, πραγματικά, ότι είσαι?

Άνοιξε τις ντουλάπες σου, τα συρτάρια σου... όλα αυτά τα υλικά, που έχεις, πιστεύεις ότι την ώρα, που τα αποκτούσες, τα ήθελες πραγματικά?

Αυτό, που τελικά σπούδασες, η καριέρα, ή η εργασία που απέκτησες, ήταν πιστεύεις, δικές σου επιλογές?

Η θρησκεία που απέκτησες, η οικογένεια που δημιούργησες, το όνομά που σου δώσανε, η πολιτική που ακολουθούσες, τα ήθη και έθιμα, οι αξίες και τα ιδανικά, οι σκέψεις μέσα στο κεφάλι σου, τα λόγια που βγαίνουν από το στόμα σου, η οπτική που έχεις, για την ζωή σου... πιστεύεις ειλικρινά, ότι είναι δικές σου επιλογές?

Η τηλεόραση, οι διαφημίσεις, το ραδιόφωνο, το διαδίκτυο, τα κινητά, τα περιοδικά, η μόδα, η μουσική, το στυλ, η στάση ζωής, η φιλοσοφία της... ΟΛΑ... δανεικά, υποκινούμενα, με σκοπό την κοπαδοποίηση, και την συνεχή απασχόληση των ανθρώπων, ώστε, εύκολα να ελέγχονται, και να μην εξελίσσονται πνευματικά.

Και όλα αυτά τα "μέσα" πληροφόρησης, με ένα καλά κρυμμένο, μήνυμα φόβου κι ανασφάλειας, να υποβόσκει, κάπου εκεί... να σε κρατά υποσυνείδητα, στο χέρι του...Γιατί ως γνωστόν, το κοπάδι, πάντα νιώθει ασφαλή, μέσα στο μαντρί... και όταν μάλιστα, είναι μαντρωμένο, δεν υπάρχει φόβος, διαφυγής του... Τέλεια!

Ψεύτικες ανάγκες, ψεύτικα πιστεύω, ψεύτικες  ταυτότητες, ψεύτικα ιδανικά, ψεύτικα αισθήματα, ψεύτικες επιθυμίες, ψεύτικα προσωπεία, ψεύτικοι εαυτοί... ένας ολόκληρος φτιαχτός, κόσμος... παραπληροφόρησης.

Το μόνο που παραμένει, ανόθευτο και άσπιλο ακόμα... το μόνο, που φοβούνται μη τυχόν και ξεσηκωθεί, τρέμουν, να μην "ξυπνήσει"... είναι, ο Αληθινός μας Εαυτός...

Αυτό που πραγματικά, έχει μείνει ως έχει, Αληθινό... και χρειάζεται, βοήθεια, να αποκαλυφθεί, από όλους μας, είναι μονάχα, η ψυχή μας!!!

Όλα αυτά, που μας αποπροσανατολίζουν, περίτεχνα, με τόση μαεστρία, και σχετίζονται με την Ύλη και το Χρήμα ειδικά... και την Έλλειψή του, τα τελευταία χρόνια, γίνονται, γι' αυτό τον σκοπό...

Για να μας έχουν, τόσο απασχολημένους, με την απόκτηση, όλων αυτών, των υλικών απολαύσεων, επιθυμιών, αναγκών, ψευδαισθήσεων... που να μην έχουμε καιρό, να ακούσουμε το μέσα μας... την μόνη Αλήθεια, αυτού του κόσμου.

Μην παίζεται άλλο το παιχνίδι τους... μην ακολουθείτε, άλλο το κοπάδι...  κάντε στροφή 360 μοιρών, και ασχοληθείτε... αφουγκραστείτε, δώστε λίγη προσοχή, σε αυτό, που σας λέει, το ένστικτό σας, σε αυτό, που φωνάζει η ψυχή σας... 

Βγείτε από την λήθη, θυμηθείτε την δύναμή σας... βρίσκεται μέσα σας!!!

Σταματήστε, να τους κάνετε το χατήρι... 

Καιρός Είναι, ο Ψευδής μας Εαυτός, Να Αντικατασταθεί, Από Τον Αληθινό!!!

Ένας νέος χρόνος ξεκίνησε, ένας κύκλος έκλεισε, καιρός, για ριζικές αλλαγές, νέα ξεκινήματα, εσωτερικές αναζητήσεις, πνευματική ανάταση και μια νέα εποχή θαυμάτων, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, να πραγματοποιηθεί, με την βοήθεια όλων μας, Αδέλφια μου!!!

Για Μία Παγκόσμια Αλλαγή, Της Ανθρωπότητας... Χρειάζεται να Βάλουμε, Όλοι  Μας, Ένα Χεράκι Βοηθείας!!!

Αφυπνιστείτε!!!

Γένοιτο Τώρα!!!

© Gina Powerful